interior design arhitectură

Din dorința de a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri suntem într-o continuu proces de dezvoltare și învățare.

Așadar, suntem încântați să vă anunțăm că vom avea onoarea de a participa ca specialiști în cadrul evenimentului CUIB – Construiește Ușor, Inteligent, Bine, organizat în acest sfârșit de săptămână (29-31 martie 2018)  la Centrul Cultural ARCUB.

Conferințe în design și arhitectură

Vom participa la 12 conferințe susținute de către arhitecți și designeri autohtoni sau internaționali, unde se vor dezbate vineri și sâmbătă subiecte specifice precum:

 • Tradiția italiană în Designul contemporan;
 • Tendințe contemporane în Arhitectură;
 • Tendințe în Designul de Interior;
 • Piața Designului de Interior;
 • Proiectul de Design Interior;
 • Implementarea unui proiect de Design de Interior;
 • Identitatea, stilul și rafinamentul unui Design;
 • și altele.

Duminică conferințele vor avea tematici focusate pe calitatea materialelor, managementul de proiect și legislația actuală aplicabilă în domeniul construcțiilor și urbanismului.

Pentru mai multe informații puteți accesa programul complet AICI/PROGRAM CUIB.

Speakeri ce vor vorbi despre design interior și arhitectură

În cadrul evenimentului, printre celebritățile în domeniu vom avea onoarea să îi ascultăm pe:

 • Giulio Cappellini – arhitectul Italian care a pus baza brandului Cappellini la Milano și, care este considerat unul dintre cei mai mari influențatori ai tendințelor în design la nivel mondial.
 • Matteo Nunziati – arhitectul și designerul de interior care este considerat unul dintre cei mai importanți din generația lui cu specializare în hoteluri de lux, centre wellness și spa, cât și rezidențiale.
 • Hamid Nicola Katrib (HNK) – ”arhitectul libanez care iubește România”. 🙂
 • Adela Pârvu – personajul din spatele unuia dintre cele mai cunoscute bloguri specializate în design de interior și una dintre conducătoarele de success ale biroului de arhitectură și design Alderamin Studio.

Bineînțeles, dintre alți designeri și arhitecți importanți vor mai vorbi și: Ștefan Lazăr (designer), Rareș Brădeanu (specialist), Mihai Caraghiaur (designer), Eduard Man (arhitect), Anamaria Giurgiu (arhitect), Mario Stoica ( designer), dar nu numai.

 Lista completă o găsiți AICI/Speakeri CUIB.

SĂ VINĂ WEEKENDUL – DESIGN INTERIOR ȘI ARHITECTURĂ!

Notă: Sursele se regăsesc în cadrul articolului sub formă de link-uri către sursă (e.g. CUIB link câtre https:/cuib.biz, HNK
https://www.hamid-nicola-katrib.ro/index.php, Adela Pârvu –
https://adelaparvu.com/ ). Mulțumim.

Ne puteți vizita la adresa noastra de web Claire Ideas, iar pe Facebook aici. 

Ne puteți contacta la numărul de telefon 004 0748 125 896, pe adresa de e-mail contact@claireideas.com sau prin formularul de Contact.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
No Comments

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email Us
Instagram
RSS
Call Now Button